Tokat Özel Eğitim Anaokulu
YEŞİLOVA MAH. KARAYATAK CAD. ANAOKUL (C) NO: 8 MERKEZ / TOKAT

VİZYON

Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vererek, bireysel ilgi ve yeteneklerini keşfedip kendilerine en uygun şekilde rehberlik ederek bir sonraki eğitim aşamasına sağlam adımlarla donanımlı bir şekilde özgüvenli devam etmelerini sağlayarak Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirerek, özel eğitim ihtiyacı olan bireylerin toplumda daha çok kabul görmelerini , özel eğitim ihtiyacı olan bireylerle ilgili önyargıları ortadan kaldırarak sosyal yaşamda daha çok yer almalarını sağlamaktır.

MİSYON

Misyonumuz, özel gereksinimleri olan çocukların kendilerini ifade edebilmeleri, özgüvenlerini arttırmaları ve onların potansiyellerini en üst seviyede kullanmalarını sağlamaktır. Bu amaçla özellikle anaokulumuz öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını kabul ederek onların öğrenme süreçlerini desteklemek, aileleriyle yakın işbirliği içinde çalışarak çocuklarımızın gelişimlerini izlemek ve onların ihtiyaçlarına uygun özelleştirilmiş bir eğitim programı sunmak için çalışmaktadır.

Normal Öğretim

09.00-14.00

Tokat Valilik il binasına 6 km uzaklıktadır.

Yeşilova mahallesi Karayatak sokak anaokul ( c) no: 8 Tokat/Merkez